Hem Såhär skulle Apple kunna vidareutväckla control center

Såhär skulle Apple kunna vidareutväckla control center

Apple introducerade i och med en genväg till deras IOS-enheter som ger genvägar till bland annat Wi-Fi och ficklampan genom app svepa nerifrån och upp. Självklart så skulle denna ide kunna vidareutväcklats i och med att iPhone 6S nu har 3D Touch. En sätt att vidareutäckla Wi-Fi genvägen skulle vara att om man trycker hårt på ikonen så kommer man till en möjlighet för att välja vilket Wi-Fi nätverk man vill välja. En sak de skulle kunna göra med ficklampan är att om man trycker hårdare på ikonen i genvägsfältet så skulle man till exempel skulle kunna välja hur hårt man skulle vilja att ficklampan skulle lysa. En ytterligare cool funktion som skulle kunna läggas till är att det skulle kunna finnas en genväg till dina favoritappar till en mapp som du bara kunde gå till direkt i genvägsfältet. 
Det finns så otroligt mycket mer man kan göra med 3D touch än vad man kan göra idag. Vi tror att dessa funktioner kommer att komma förr eller senare, men vi tror att det dröjer.

Såhär skulle det kunna se ut om Apple skulle utnyttja sin 3D Touch funktion fullt ut: https://youtu.be/VmA

Källa

Lämna ett svar