Vivo presenterar monstermobilen XPlay 5

Vivo har under eftermiddagen presenterat XPlay 5, en mobil med hela 6 GB RAM.  XPlay 5 är den första mobilen på marknaden som erbjuder 6 GB RAM tillsammans med ett Snapdragon 820 chippset.  Mobilen går också att fås i en upplaga med 4 GB RAM och Snapdragon 652 istället.  Övriga specifikationer är intakta,  och dessa är:

  • Skärm: 5,43″ Quad HD och SUPER AMOLED-teknik 
  • Extra bra ljud enligt Vivo med hjälp av dubbla OPA1612-chipp
  • Internminne på 128 GB (ej minneskortsplats) 
  • Kamera: bak på 16 megapixlar och fram på 8 megapixlar 
  • Batteri: 3600 mAh ej löstagbart 
  • Konstruktion i metall
  • Övrigt: fingeravtrycksläsare som låser upp mobilen på 0,2 sekunder 
När mobilerna släpps så kommer varianten med 4 GB RAM kosta 4860 motsvarande svenska kronor,  medan 6 GB modellen kommer att kosta motsvarande 5640 svenska riksdaler.  Mobilen släpps enledningsvis i Kina och kommer med allra största sannolikhet inte till Sverige. 
Bilden är lånad av Swedroid.se 

Lämna ett svar