Posted in: Uncategorized

Android 6.0 kommer snart till din Android Wear-klocka

Under dagarna så har Android börjat att rulla ut version 6.0 Marshmallow till olika Android Wear-klockor. De klockorna som ser ut att bli först med uppdateringen är ASUS ZenWatch 2 samt Huawei Watch. Båda dessa klockor kommer med en inbyggd högtalare, som du nu kan ta samtal i och till exempel kolla på video, detsamma gäller också för Huawei Watch. Programversionen av den nya uppdateringen är 1.4.0.2633150. Utöver högtalarfunktionalitet så finns det även annat smått och gott i nya uppdateringen. Nu finns det ännu mer rörelser som man kan styra klockorna med. Men nu har klockorna även stöd för att sända ett meddelande direkt från antingen Hangouts eller WeChat.

Bilden är lånad av techradar.com

 Källa

Lämna ett svar

Back to Top