Denna fingeravtrycksläsare kommer Xiaomi Mi 5S använda sig av (bekräftat)

Under morgondagen förväntas Xiaomi visa upp sin nya flaggskeppstelefon Mi 5S. Nu har det kommit fram vilken typ av fingeravtrycksläsare telefonen kommer använda sig av. Som jag tidigare skrivit så ryktades det om att telefonen skulle använda sig av Qualcomms nya lösning,  som bland annat går genom material så som metall och glas. Det har nu också bekräftats att Mi 5S kommer använda sig av Qualcomms lösning av fingeravtrycksläsare, vilket jag tror kommer bli riktigt bra. 
Bilden är lånad av GSMArena.com

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.