Close
Social profiles

Under kvällen har en tredje (okänd) enhet från Xiaomi påträffats. Jag kan bekräfta att telefonen varken är Mi 5S eller Mi 5S Plus, då dessa två telefoner påträffades tidigare idag på bild. Det som bekräftar att det inte är de två telefonerna som visades på bild tidigare idag är att denna telefon har en hemknapp som är rektangulär, att jämföra med Mi 5S och Mi 5S.

Men vad kan denna mystiska telefon vara då? Jo, jag tror att Xiaomi kommer presentera en uppgraderad version av Mi5 av denna. Jag tror nämligen att telefonen som visas på bilden kommer ha identiska specifikationer till Mi 5S, men istället för att ha dubbla kameror på baksidan, så kommer den ha en enkel kamera. Men det är bara rena specifikationer från min sida, så om ni har några andra idéer så får ni gärna skriva en kommentar!

Bilden är lånad av phonearena.com

 Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...