Close
Social profiles

Nu är det nästintill dagligen det kommer upp rykten om Googles två kommande telefoner Pixel och Pixel XL. Men det är ändå Pixel jag fått mest information om, så även i denna läcka. En enhet som påstås föreställa Pixel har nämligen påträffats på nätet. Precis som jag rapporterat om tidigare så tycker jag att telefonen har en väldigt stilren framsida.

Jag är dock inte nöjd med hur Google ser ut att utnyttja ytorna runt om skärmen, då det ser ut att bli ovanligt mycket ”döytor” runt skärmen. En annan sak jag känner mig besviken över är att Pixel knappast lär få något stereoljud, då den bara har en telefonhögtalare placerad på framsidan.
Den 4e oktober smäller det, och vi får då veta allt om Googles nyheter!

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa

Bästa mobilen enligt mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...