Alcatel presenterar Pixi 4 – kan användas som Power Bank

Franska Alcatel har under morgonen presenterat en ny mellanklass-smartphone i form av Pixi 4. Pixi 4 erbjuder en 5,5 tum stor skärm med HD-upplösning (1280 x 720 pixlar), 8 GB inbyggt minne (med plats för minneskort), 1 GB RAM, en bakre 13 MP kamera, en främre 5 MP kamera, båda kameror erbjuder dessutom en LED-blixt. Den stora nyheten med telefonen är dock att den kan agera Power Bank åt produkter som behöver laddas, då Pixi 4 har ett inbyggt 5000 mAh batteri. Telefonen kör Android 6.0 från start.
Prisuppgifter och lanseringsdatum är ännu okänt.

Bilden är lånad av Alcatel

Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.