Close
Social profiles

Franska Alcatel har under morgonen presenterat en ny mellanklass-smartphone i form av Pixi 4. Pixi 4 erbjuder en 5,5 tum stor skärm med HD-upplösning (1280 x 720 pixlar), 8 GB inbyggt minne (med plats för minneskort), 1 GB RAM, en bakre 13 MP kamera, en främre 5 MP kamera, båda kameror erbjuder dessutom en LED-blixt. Den stora nyheten med telefonen är dock att den kan agera Power Bank åt produkter som behöver laddas, då Pixi 4 har ett inbyggt 5000 mAh batteri. Telefonen kör Android 6.0 från start.
Prisuppgifter och lanseringsdatum är ännu okänt.

Bilden är lånad av Alcatel

Källa

Bästa mobilen enligt mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...