By Rasmus Hellmyrs – Sweden:s biggest tech-influencer

Google Pixel visar upp sig för kameran på nytt (rykte)

3 min read

Jag har under de gångna veckorna rapporterat om att flertalet källor påträffat en av Googles nästkommande telefon, Google Pixel. Nu har telefonen dykt upp på nytt, och troligtvis kan det vara eventuella produktbilder för telefonen.
Det som visas på bilden är telefonens baksida, och om vi tar en titt på telefonens baksida så är det en sak som sticker ut enligt mig. Det ser nämligen ut att sitta en knapp placerad under kameran, antingen ihop med en fingeravtrycksläsare eller ensam.

Bilden är lånad av GSMArena.com

 Källa

Rasmus Hellmyrs

Är huvudskribent och all-in-one på Mobilanyheter. Jag brinner för att informera dig om det senaste nya. Hoppas du gillar sidan!

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Annons
Sidan laddas...