Google Pixel visar upp sig för kameran på nytt (rykte)

Jag har under de gångna veckorna rapporterat om att flertalet källor påträffat en av Googles nästkommande telefon, Google Pixel. Nu har telefonen dykt upp på nytt, och troligtvis kan det vara eventuella produktbilder för telefonen.
Det som visas på bilden är telefonens baksida, och om vi tar en titt på telefonens baksida så är det en sak som sticker ut enligt mig. Det ser nämligen ut att sitta en knapp placerad under kameran, antingen ihop med en fingeravtrycksläsare eller ensam.

Bilden är lånad av GSMArena.com

 Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.