Samsung Galaxy C9 dyker upp i GeekBench – har kraftfull prestanda

Under morgonen har en enhet med modellnamn Samsung SM-C9000 dykt upp i benchmarkprogrammet GeekBench. Enheten förmodas bli Samsungs nya Galaxy C9, något som låter högst troligt på modellnamnet. Det som dock får C9 att sticka ut är att den listas ha hela 6 GB RAM, detta tillsammans med mellanklass-processorn Snapdragon 652. Det är ännu oklart när Galaxy C9 kan tänkas bli presenterad.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.