Posted in: Uncategorized

Så mycket kostar Samsung Galaxy S7 att tillverka

IHS, som granskar hur mycket olika tillverkare får betala för respektive telefoner, har undersökt hur mycket det kostar för Samsung för bygga ihop en enhet. Enligt företaget så kostar det 255 dollar. Detta är 1 dollar mer än vad det kostade att bygga ihop en Galaxy S6. Det som är den dyraste komponenten i Galaxy S7 är Snapdragon 820-processor (samt då även Exynos 8890) som går loss på 62 dollar. En komponent som också är dyr att tillverka i Galaxy S7 är kameran med sin dual pixelteknik som går loss på 14 dollar. Företaget iFixit rankade nyligen Galaxy S7 om hur lätt det är att byta delar och mobilen fick 3/10 poäng (lägre desto sämre) att jämföra med Galaxy S4 som under hösten 2013 fick betyget 8/10.

Bilden är lånad av GSMarena.com

    Källa

Lämna ett svar

Back to Top