Meizu har under dagen presenterat M3 Note, en mobil som ska tillhöra Meizus budgetsegment av telefoner. M3 Note erbjuder en 5,5″ skärm med Full HD – upplösning med lätt kurvat glas, en konstruktion i ett stycke aluminium, fingeravtrycksläsare, ett åttakärnigt chipp i form av MediaTek Helio P10 SoC med antingen 16/32 GB lagring, där det ingår 2 GB RAM om du köper 16 GB – varianten samt 3 GB RAM om du köper 32 GB varianten, den har även minneskortsplats.

I kameraväg så hittar vi en bakre kamera på 13 megapixlar samt en främre kamera på 5 megapixlar. Mobilen har även dubbla SIM – korts platser.

Modellen med 2/16 GB  går loss på 125 dollar (motsvarande dryga 1000 kronor) samt modellen med 3/32 går lös på 155 dollar (motsvarande dryga 1260 kronor). Mobilen släpps slutligen i Kina till en början, och kommer kunna köpas från den 11 april.

Källa

Bilden är lånad av GSMarena.com