Posted in: Uncategorized

Meizu presenterar M3 Note med fingeravtrycksläsare

Meizu har under dagen presenterat M3 Note, en mobil som ska tillhöra Meizus budgetsegment av telefoner. M3 Note erbjuder en 5,5″ skärm med Full HD – upplösning med lätt kurvat glas, en konstruktion i ett stycke aluminium, fingeravtrycksläsare, ett åttakärnigt chipp i form av MediaTek Helio P10 SoC med antingen 16/32 GB lagring, där det ingår 2 GB RAM om du köper 16 GB – varianten samt 3 GB RAM om du köper 32 GB varianten, den har även minneskortsplats.

I kameraväg så hittar vi en bakre kamera på 13 megapixlar samt en främre kamera på 5 megapixlar. Mobilen har även dubbla SIM – korts platser.

Modellen med 2/16 GB  går loss på 125 dollar (motsvarande dryga 1000 kronor) samt modellen med 3/32 går lös på 155 dollar (motsvarande dryga 1260 kronor). Mobilen släpps slutligen i Kina till en början, och kommer kunna köpas från den 11 april.

Källa

Bilden är lånad av GSMarena.com

Lämna ett svar

Back to Top