Hem Första skarpa bilderna på Motorola Moto G4 Plus (rykte)

Första skarpa bilderna på Motorola Moto G4 Plus (rykte)

Under gårdagen så läckte det ut en bild på Motorolas nästa telefon G4 Plus. På bilden visas både baksidan och framsidan av enheten. Telefonen på bilden är i färgen vit. Vi har sett tidigare bilder där telefonen visats i svart färg. Telefonen kommer med andra ord i största sannolikhet i färgerna svart och vit.

Om vi går vidare till telefonens utseende så ser vi att G4 Plus med allra största sannolikhet kommer att ha en fingeravtrycksläsare placerad under skärmen. Detta tillsammans med en metallram som löper runt telefonen, men även volym samt powerknappen på höger långsida. 

Eftersom att det strömmat in bilder på telefonen de senaste dagarna så tror vi att telefonen inte är allt för långt bort.

Bilden är lånad av GSMarena.com

Källa

 

Lämna ett svar