Hem Nya rykten om Sonys nya bjässe, sägs kallas för Xperia M Ultra

Nya rykten om Sonys nya bjässe, sägs kallas för Xperia M Ultra

För några dagar sedan så sades det att Sony har en ny bjässe mobil på gång. Enligt senaste ryktet så kommer telefonen att kallas för Xperia M Ultra. Istället för den 6,4″ stora skärmen som det talades om i tidigare rykten, så talar det nu mer emot en 6 tums skärm med Full HD – upplösning. Andra specifikationer som nämns är chipet Snapdragon 652 med 3 GB RAM samt 32 GB inbyggt minne.

Kameramässigt så nämns en bakre 23 MP – kamera, samt en främre 16 MP – kamera. Vidare så sägs den också få en USB Type – C port med en fingeravtrycksläsare på baksidan. Det är ännu oklart när telefonen kan tänkas presenteras.

Bilden är lånad av GSMarena.com

Källa

Lämna ett svar