Posted in: Uncategorized

Sony släpper betaversion av Android N till Xperia Z3

För ett litet tag sedan så släppte Google en betaversion av det kommande systemet Android N. Nu har Sony gjort detsamma till den relativt gamla Xperia Z3. Vi tycker att det är konstigt att man inte väljer att släppa programvaran till Z5 – familjen eftersom att det är Sonys nyaste telefoner i skrivande stund.

Den nya programvaran som tillverkaren har släppt är inte om modifierad från programvaran som Google släppte nyligen till företagets Nexus-enheter. Dock så ser det ut som att det är version ett av Android N, och alltså inte version två av Android N. Vi tycker att det är riktigt bra av Sony att skicka ut en betaversion av Android N, speciellt till en så gammal modell som Xperia Z3, dock så förstår vi inte tänket när de skippar att släppa uppdateringen till Z5-familjen.

Uppdateringen är öppen för alla, men den är speciell avsedd för utvecklare. Om du vill testa betaversionen av Android N på din Z3 – enhet så gör du smartast i att installera Sonys dataprogram PC Companion.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa     

Lämna ett svar

Back to Top