Hem Specifikationerna för Samsung Galaxy Note 6 avslöjade?

Specifikationerna för Samsung Galaxy Note 6 avslöjade?

Enligt ett nytt rykte som inkom nyligen så håller Samsung i skrivande stund på att testa Galaxy Note 6 i full fart. Telefonen sägs vara en så kallad prototyp (inte en helt färdig enhet). Det nya ryktet säger att telefonen också kan komma i en Edge-version, och detta skulle förvåna oss om den inte gör det eftersom att både Galaxy S6 samt Galaxy S7 har lanserats i sådana varianter. Om vi får se en Note 6 i Edge-version så kommer enheten inte ha en pekpenna med allra största sannolikhet. 

Specifikationerna som nämns för enheten är att den ska ha en 5,8 tums skärm (plan på Galaxy Note 6 och rundad på Edge-modellen), Samsungs Exynos 8890 chipset eller Snapdragon 820 beroende på region med 6 GB RAM, en bakre 12 MP-kamera med samma dubbelpixel teknik som Galaxy S7 har, ett 4000 mAh batteri, fingeravtrycksläsare, 32 GB inbyggt minne med minneskortsplats upp till 200 GB samt även pinfärska Android N.

Dessa uppgifter ska tas med en nypa salt eftersom att telefonen inte beräknas lanseras förrns någon gång i september-månad.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa  

Lämna ett svar