Posted in: Uncategorized

Meizu presenterar M3

Meizu har under morgonen presenterat budgetmobilen M3. M3 har en konstruktion som består av plast på baksidan. Skärmen är 5 tum stor och har en 720p – upplösning. Den har även en åttakärnig processor (4x 1,5 GHz samt 4x 1,0 GHz), 16 eller 32 GB inbyggt minne med minneskortsplats, en fingeravtrycksläsare samt ett 2870 mAh – batteri.

Kameran är något som Meizu satsat på i denna modell då man utrustat M3 med en bakre 13 megapixels-kamera med f.2.2. På framsidan hittar vi en 5 MP-kamera med bländaravtalet f.2.0 istället. Det hör till ovanligheterna att bländaravtalet är lägre på den främre kameran än den bakre, något vi ser som en fördel. Den bakre kameran inkluderar också en enkel fotolampa.

Meizu M3 kommer att finnas i två versioner. En med 2 GB RAM och 16 GB lagring samt även en version med 3 GB RAM och 32 GB inbyggt minne.

Mobilen kommer att vara tillgänglig i färgerna vit, blå, rosa samt en metall färgad yta på baksidan.
Mobilen släpps till en början för motsvarande görlåga 750 kronor för 2/16 GB varianten samt motsvarande 1000 svenska kronor för varianten med 3/32 GB minne.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa

Lämna ett svar

Back to Top