Posted in: Uncategorized

Bild och specifikationer på HTC Desire 530 (rykte)

HTCs Desire- serie var tidigt HTCs flaggskeppstelefoner, som dock senare togs över av One- serien. Men Desire- serien fanns fortfarande kvar, denna gång var det dock budgetmobiler som stod bakom Desire- loggan.

Nu har den första bilden samt de första specifikationerna ramlat in för kommande Desire 530. Telefonen på bilden har dubbla högtalare på framsidan samt HTC logga på framsidan. På baksidan ser enheten ut att fått ett material i plast, greppvänlig sådan men också en enkel fotolampa.
 Något som förvånar är att telefonen ser ut att bli utan fingeravtrycksläsare.

Specifikationerna som nämns är att enheten kommer att ha en 5,5″ skärm med Full HD – upplösning, ett  MediaTek’s MT6753 chip med 3 GB RAM samt 32 GB inbyggt minne. Det är dock ännu oklart när telefonen kan tänkas presenteras.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa

Lämna ett svar

Back to Top