Posted in: Uncategorized

Nytt rykte säger att iPhone 7 kommer att bli vattentålig

För varje ny generation iPhone så hoppas många på att Apple ska göra något nytt som företaget inte gjort tidigare, men som kanske konkurrenterna redan har. Enligt det senaste ryktet så kommer iPhone 7 att just vara utrustad med en ny funktion för Apple,nämligen att telefonen ska vara vattentålig.

Eftersom att de senaste  iPhone`s varit bygga i aluminium så skulle det inte förvåna oss om iPhone 7 också är det. Det skulle innebära att de skulle använda i princip samma material som Samsung använt i Galaxy S7 och S7 Edge, och dessa två telefoner är vattentäta.

Det skulle inte förvåna oss om Apple hänger på Samsung och gör iPhone 7 och 7 Plus vattentåliga, vi upplever att Apple behöver något av en nystart då många iPhone`s sett och varit väldigt lika vandra i funktionaliteten.

Bilden är lånad av phonearena.com

Källa  

Lämna ett svar

Back to Top