Hem Rykte om påståt nytt flaggskepp från ZTE, kallat Nubia X8

Rykte om påståt nytt flaggskepp från ZTE, kallat Nubia X8

Enligt flera rykten så har ZTE en ny flaggskeppstelefon på gång som ska ha allt man kan tänka sig för ett flaggskepp. Enligt flera rykten så kommer ZTE att välja att släppa telefonen i tre versioner. Den minst påkostade av dessa tre ska ha en Snapdragon 820 processor med 3 GB RAM, den andra av dessa tre ska istället ha samma processor som den förstämda men 4 GB RAM istället för 3 GB RAM. Den bästa av dessa tre ska istället ha Snapdragon 823 med 6 GB RAM om bord.

Antagligen så är dessa telefoner ganska långt bort från en officiell lansering, detta baserat på att Qualcomm inte valt att släppa uppföljaren till Snapdragon 820 ännu. En annan sak som vi känner oss tveksamma till är om modellen med 3 GB RAM kommer att ha Snapdragon 820 om bord. Detta då alla telefoner som presenterat hittills haft minst 4 GB RAM med chipet Snapdragon 820. Vi tror snarare att denna modell kommer att ha en Snapdragon 810 – processor.

Bilder har dock läkt ut som ska visa den påstådda enheten enligt rykten. På bilden ser man en telefon som är byggd av ett stycke aluminium med en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan, likt Huaweis mobiler med fingeravtrycksläsare. Det är ännu oklart när telefonen ska presenteras officiellt.     

Bilderna är lånade av GSMArena.com

Källa

Lämna ett svar