Hem Samsung lanserar ny Gear Fit och Gear Circle i september (rykte)

Samsung lanserar ny Gear Fit och Gear Circle i september (rykte)

En enhet som vi inte hört mycket om på senare tid är om det ska komma någon uppföljare till Samsung Gear Fit som lanserades under 2014 tillsammans med telefonen Galaxy S5. Gear Fit som man också skickade med de kunder som förhandsbokade en Galaxy S5.
Gear Fit fick mycket uppmärksamt på detta sätt, då i princip alla på stan hade en sådan.

Men sedan dess har vi inte hört ett ord om någon uppföljare till den väldigt kurvige klockan. Det har dock nu dykt upp ett rykte som visar hur uppföljaren till klockan kan komma att se ut och heta. Enligt dessa uppgifter så kommer klockan att kallas för Gear Fit 2 (vilket också känns mest logiskt). På bilden ser man också att denna klockas skärm ser ännu mer rundad ut än föregångarens. Vi ser också utöver detta två stycken knappar placerad på den högra sidan samt även en pulsmätare. Vi tror att den övre knappen av de två är tänkt som tillbaka- knapp medan den undre är tänkt som hemknapp.

Utöver detta så syns även öronpluggar som ser ut att vara helt trådlösa även från varandra. Detta betyder att det inte går någon sladd mellan de öronpluggarna. Enligt ryktet så kommer dessa öronpluggar att ha 4 GB inbyggt minne som man ska kunna lagra musik på. Denna överföring ska då ske via en dator vad vi tror. Det mest logiska vore dock om man kunde överföra från telefonen till öronpluggarna, nått som kanske kommer att fungera. Vi tror också att dessa öronpluggar kommer att vara IP68- klassade, eftersom att de ser ut att vara gjorda för träning.

Utöver detta så ser det ut som att det kommer att följa med ett fodral till öronpluggarna, något som får ses som väldigt praktisk då dessa öronpluggar ser ut att bli väldigt små.

Vi kan förvänta oss en lansering i september – månad.

Bilderna är lånade av GSMArena.com

Källa

   

Lämna ett svar