Hem LG arbetar på ny typ av fingeravtrycksläsare

LG arbetar på ny typ av fingeravtrycksläsare

Det har funnits fingeravtrycksläsare ett bra tag nu till både surfplattor och mobiler, men en sak skiljer de båda åt, placeringen. Antingen så sitter fingeravtrycksläsaren på enheten oftast precis under skärmen, eller på baksidan under kameran. Vi föredrar dock varianten med fingeravtrycksläsaren på baksidan eftersom att vi tycker den är mer lättåtkomlig i de flesta situationer.

Så har nu LG börjat jobba på en ny typ av fingeravtrycksläsare som istället ska vara placerad utanför telefonen, placerad under telefonen. Detta med hjälp av en liten plastremsa som då ska agera fingeravtrycksläsare. Vi tycker att placeringen verkar riktigt smart, eftersom att man får mer skärm på telefonen, men materialvalet hoppas vi att LG ska göra om, om nu denna typ av fingeravtrycksläsare presenteras officiellt. Vi hoppas att denna versions fingeravtrycksläsare i alla fall kommer att bestå av hårdplast, för att i det nuvarande matrialet så skulle det inte fungera.

Bilden är lånad av phonedog.com

Källa 

Lämna ett svar