Under gårdagen så inkom det nya rykten om OnePlus nästa flaggskepp som sägs kallas för OnePlus 3. Enligt det senaste ryktet så kommer telefonen att finnas i två varianter. En med 4 GB lagring samt 32 GB inbyggt minne samt den andra varianten med 6 GB RAM samt 64 GB inbyggt minne. Eftersom att OnePlus tidigare släppt samtliga modeller (förutom X) i två olika versioner, så skulle det inte förvåna oss om man gör detsamma i år.

OnePlus telefoner har nått ut till så många konsumenter eftersom att företagets telefoner varit väldigt prisvärda till sitt pris. Men för att hypa det lite extra så brukar företaget släppa telefonerna så att man behöver en speciell inbjudan för att få tag i telefonen, men man brukar vid ett senare tillfälle släppa på invite – systemet.

Enligt ryktet så kommer OnePlus 3 att kosta motsvarande 2500 kronor för basmodellen med 4 GB RAM och 32 GB lagring, inget pris nämns för 64 GB modellen. Samtidigt låter det konstigt att OnePlus 3 skulle kosta mindre än OnePlus 2, då OnePlus 3 kommer att ha dyrare hårdvara, så ryktena bör alltså tas med en rejäl nypa salt.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa