Ulefone presenterar mobilen Feture

Ulefone har till sist presenterat sin första flaggskepps mobil som man valt att kalla för Feture.  Feture har ett stort fokus på design, då den består av glas på framsidan och aluminium på baksidan. Mobilen ska enligt Ulefone själva har en “infinity pool design” vi gissar på att de syftar på att skärmen sluttar över kanten en liten bit. Mobilen är också 8.6 mm tunn. Mobilen har också synbara antenner på baksidan. Enheten kör också med knappar under skärmen.

Mobilen har vidare en 5,5″ skärm med Full HD . upplösning, ett inkapslat 3000 mAh – batteri, USB Type – C med snabbladdning, en MediaTek Helio P10 processor med förvånansvärt låga 4 GB RAM, 32 GB inbyggt minne med minneskortsplats upp till 128 GB samt Android 6.0 från start.

 Den bakre kameran på mobilen är på 16 megapixlar och har ett bländaravtal på f.2.0. Ulefone säger vidare att det är samma sensor som sitter i Samsung Galaxy S7, vilket är en mobil som presterar bra bilder, framförallt i mörker. Men Feture har också 1 μm mindre än Galaxy S7, så du ska kunna få ännu bättre bilder med Ulefones nya värsting. På framsidan sitter det istället en 5 MP – kamera.

Ulefone kör en speciell deal om du köper telefonen innan den 25 maj. Den 4e maj så är det säljstart för telefonen och man ska då kunna få telefonen för motsvarande 1600 kronor. Dock så ingår bara USB Type – C kabeln med tillhörande till mobilen då. Den 5 maj går istället priset upp till motsvarande 1900 svenska kronor, dock så får man nu med ett tillhörande skal, ett skärmskydd, laddaren med sladden samt en adapter från USB till USB Type – C. Den 25e maj får den sitt fulla pris som blir motsvarande 2150 svenska kronor och inget extra kommer att ingå mot för när priset var motsvarande 1900 svenska kronor.

Mobilen kommer att säljas i titan samt även guldfärg. Den kommer med största sannolikhet inte till Sverige.    

Bilden är lånad av phonearena.com

Källa

Sånt som också kan intressera…

Lämna en kommentar