Hem Så hypar Motorola inför Moto G4 samt Moto G4 Plus

Så hypar Motorola inför Moto G4 samt Moto G4 Plus

Motorola skickade ut för några dagar sedan att man kommer att hålla ett event i New Delhi där man förmodas visa upp två nya telefoner i form av Moto G4 samt G4 Plus.
Nu har man gått med teasers inför det kommande eventet där man avslöjar att telefonerna kommer att ha bättre batteritid än tidigare Moto – telefoner, en bättre webbläsare än tidigare samt även ökad säkerhet.

När man skriver att de nya telefonerna kommer att ha en bättre batteritid en föregående telefoner så har man mest troligt satt in ett större batteri än i tidigare Moto – telefoner. Men man kan även ha bestämmt sig för att använda något strömsnålt chipset i telefonerna.
När man säger att telefonerna kommer att ha ökad säkerhet så bör det betyda att telefonerna har utrustats med en fingeravtrycksläsare, vilket rykten också menat.

Den klurigaste av de alla tycker vi är att man skriver att telefonerna ska ha en bättre webbläsare. Men en vid gissning från oss är att telefonerna kommer förinstallerade med en riktigt bra webbläsare (enligt Motorola i alla fall)

Bilden är lånad av phonedog.com

 Källa

Lämna ett svar