iPhone 7 och 7 Plus kommer att erhålla ett 3,5 mm hörlursuttag enligt senaste ryktet

Det har ända sedan det första ryktet kom in påståtts att Apple tänker skrota hörlursuttaget i deras nya iPhone`s för att istället ersätta hörlursporten med Lightning kontakten, vilket vi har haft blandade känslor kring.

En telefon som påstås vara en iPhone 7 eller 7 Plus så syns det att enheten på bilden har ett hörlursuttag, vilket skulle innebära att Apple inte riktigt skulle våga sig på vad som skulle kunna bli en ny standard – en enda kontakt på en mobil enhet.

Vi själva ser också ett hörlursuttag i mobiler ett litet tag till i alla fall, eftersom att när hörlursuttaget ersätts så kommer det behövas någon typ av adapter, som säkert kommer att kosta en hel del innan det blivit standard för de flesta telefonerna.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa

Lämna ett svar