Posted in: Uncategorized

Samsung skickar ut uppdatering till Galaxy S7 och S7 Edge – nu med FM radio

Det var väldigt populärt förr i tiden, att det fanns FM radio i mobilen. Detta var en funktion som var väldigt välkommen hos folk, och det är folk som vill ha en FM radio i mobilen än, men fler och fler tillverkare har börjat ta bort FM radion i mobilerna, och tanken är att radiokanalernas egna appar ska ersätta.

Det har dock inte fallit alla in i smaken, och Samsung har denna gång lyssnat på vad deras konsumenter vill ha. Detta då man i den senaste uppdateringen har lagt till stödet för just FM radio. Men i den nya uppdateringen så har man även lagt in majs säkerhetsuppdatering, så att din S7 ska bli mer skyddad.  Uppdateringen innehåller också buggfixar i vanlig ordning.

Uppdateringen har börjat nå ut till kunder i USA, men kommer förhoppningsvis till Sverige snart.

Bilden är lånad av GSMArena.com 

Källa 

Lämna ett svar

Back to Top