Hem Bilder på kommande Samsung Galaxy C5 dyker upp (rykte)

Bilder på kommande Samsung Galaxy C5 dyker upp (rykte)

Samsung Galaxy C5 är en telefon som det inte cirkulerat så många rykten kring, däremot så har de första ryktena nu kommit ut, och detta i en enda smäll då både påstådda bilder och specifikationer visas för enheten.

Om vi börjar med designen på telefonen så ser vi en telefon som består av en aluminiumkonstruktion som löper runt hela telefonen, vilket får ses som något väldigt positivt om Samsung väljer att satsa på aluminium material i en budgetmobil. Det går inte att se om C5 kommer att få en fingeravtrycksläsare, men vi tror inte detta eftersom att systermodellen A5 har en fingeravtrycksläsare, vi tror också att Galaxy A5 kommer att vara snäppet bättre telefon än C5, detta eftersom att A kommer före C i alfabetet, men vi kan ha fel.

Övriga detaljer som vi kan se på telefonen på bilden är att den har en vanlig USB – port, ett 3,5 mm hörlursuttag samt en dubbel LED – blixt.

Specifikationerna som nämns för enheten är att den ska få en 5,2″ skärm med Full HD – upplösning, en Snapdragon 617 – processor med hela 4 GB RAM samt Android 6.0.1 från start.

När och var enheten ska lanseras är ännu oklart. Flera rykten säger att telefonen endast kan komma att lanseras i Kina, medan andra rykten säger att den kommer att släppas på olika platser i världen. Det finns ingen spikat ryktesdatum för realise, men man tror att enheten kan bli officiell denna månad.

Bilden är lånad av GSMArena.com 

Källa     

Lämna ett svar