Xiaomi Mi Max syns på TENAA, visar bilder och specifikationer för telefonen

Det har nu cirkulerat runt flertalet rykten och bilder på Xiaomis kommande bjässe till telefon. Tillverkaren själv har redan visat upp telefonen på en teaserbild, men det var bara den övre delen av telefonen.

Nu har telefonen för första gången passerat genom den kinesiska sidan TENNA där både disgnen och specifikationerna för telefonen visas. Det är allt som oftast så att de Kina tillverkade telefonerna gå¨r genom TENAA innan själva enheten visats upp, vilet både är positivt samt negativt.

På bilderna ser vi att telefonen kommer att få en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan, kapacitiva knappar under skärmen samt att den kommer att kunna gå att få i färgen guld. Vi ser också en telefon med väldigt tunna ramar runt skärmen, något som rykten också menat på.

Specifikationerna som nämns är att telefonen kommer att få en gigantiskt 6,4″ skärm med Full HD – upplösning av typen IPS LCD. Vidare så nämns det att telefonen kommer att finnas i två versioner. En med 3 GB RAM och 32 GB internminne samt en version med 2 GB RAM samt 16 GB internminne. Båda versioner sägs dock använda sig av Snapdragon 650 – processorn.

Den bakre kameran sägs få 16 megapixlar med en dubbel LED – blixt. Det nämns inga specifikationer för den främre kameran dock. Batteriet sägs ligga på 4000 mAh. Mi Max sägs också bli en rejäl pjäs då mobilen vikt sägs ligga på knappa 200 gram.
Mobilen presenterat officiellt den 10e maj.

Bilden är lånad av GSMArena.com 

 Källa

Lämna ett svar