Nya bilder på Samsung på Gear Fit 2 samt Gear Earbuds

För några veckor fick vi bekanta oss med något som tros vara uppföljaren till Samsung Gear Fit samt headsetet Gear Circle. Nu har snarlika bilder läckt ut igen, fast skillnaden är nu att Samsung troligtvis råkat publicera bilderna på företagets egna webbsida i förtid. Detta är dock något som har hänt de flesta tillverkare någon gång.

Gear Fit 2 ser ut att ha fått en kraftigt rundad profil, antagligen för att kännas så liten som möjligt på handleden. Den ser också ut att ha fått en väldigt stilren design med två knappar på den högra långsidan, vi skulle absolut gilla om klockan blir lika stilren som på bilden. Specifikationer som, nämns är att den kommer få en 1,84″ SUPER AMOLED – skärm samt inbyggd GPS

För några veckor fick vi även bekanta oss med ett par öronsnäckor som såg helt trådlösa ut. Nu när de publiceras på Samsungs webbsida så ser de alldeles riktigt ut som att de kommer bli helt trådlösa. Enligt rykten så kommer de ha ett eget inbyggt minne på 4 GB för lagring av musik, något som verkar riktigt smart. Öronsnäckorna sägs kallas för Gear IconX.

Vi tror att Samsung kommer att börja med att sälja klockan och öronsnäckorna i ett paket, då företaget gjort liknande på tidigare produkter. Det är dock oklart när Samsung kan tänkas presentera produkterna.

Bilden är lånad av androidcentral.com

Källa  

Lämna ett svar