Hem Samsung skickar ut uppdatering till Galaxy S7 och S7 Edge – påminner att telefonen är vattentålig

Samsung skickar ut uppdatering till Galaxy S7 och S7 Edge – påminner att telefonen är vattentålig

Samsung har under de senaste dagarna skickar ut en mängd uppdateringar till Galaxy S7 och S7 Edge som framförallt ska ge ett lyft åt användarvänligheten. Under dagen har Samsung skickat ut ytterligare en uppdatering till Galaxy S7 och S7 Edge som ska förbättra mobilernas prestanda.

Men huvudnyheten är att telefonera nu uppmärksammar dig om att SIM och minneskortsluckan måste vara stängd om telefonerna ska vara vattentåliga och fylla sin funktion. Meddelandet dyker upp när du till exempel startat om telefonen.

Uppdateringen har börjat rullas ut i USA, men kommer till Sverige under en snar framtid.

Bilden är lånad av phonearena.com 

Källa

Lämna ett svar