Hem Xiaomi och Huawei kommer lansera telefoner med Edge – skärmar (rykte)

Xiaomi och Huawei kommer lansera telefoner med Edge – skärmar (rykte)

Många tillverkare har i dessa dagar försökt sig på att göra en telefon med böjd skärm. Tillverkarna har dock böjt skärmarna olika. LG till exempel valde med både G Flex 2 samt den första G Flex att böja hela skärmen – men i och med detta blev hela telefonen böjd samt blev flexibel. Dock så lyckades inte LG`s experiment särskilt bra, och för tillfället är G Flex serien nerlagd.

Den enda tillverkare som lyckats med kurvade telefonskärmar är Samsung. Detta med modellerna S6 Edge, S6 Edge+ samt den nyaste medlemmen S7 Edge. Det som Samsung har gjort med dessa tre modeller är att man valt att sätta in två extraskärmar som sluttar ner på vardera långsida av telefonerna. Designen blir således väldigt vacker. Vi tror att Samsung lyckats så bra som de ändå gjort med Edge – serien då telefonerna är väldigt udda, men riktigt snygga. Men framförallt så har de lyckats så bra med försäljning av Edge – serien eftersom att de just heter Samsung. Vi är övertygade om att om en G Flex 2 skulle ha hetat Samsung och inte LG, så skulle den sålt mycket bättre. Vilken modell av telefon väljer beror ofta på reklam som man ser.

Vi är övertygade om att fler tillverkare kommer att satsa på telefoner som har så kallade Edge – skärmar, eftersom att Samsung verkligen lyckats. Nu sägs det att Xiaomi och Huawei är på gång med telefoner som har Edge – skärmar. Detta är något som inte förvånar oss över huvud taget, det förvånar oss snarare om att rykten om Edge – skärmar från andra tillverkare börjar komma in såhär långt efter Samsung lanserade Galaxy S6 Edge.
Enligt ryktet så kommer skärmarna att komma från Samsung, vilket inte är förvånande eftersom att Samsung gör riktigt bra skärmar till deras Edge – modeller.

Vi ställer oss en fråga, när kommer det surfplattor med Edge – skärmar? Vi tror att det dröjer ett antal år innan det är dags för den kurvade surfplattan att göra entré i alla fall. Kommentera gärna vad du själv tror i kommentarsfältet nedan.

Källa

Bilden är lånad av androidheadlines.com

Lämna ett svar