Hem Samsung Galaxy Note 6 kan komma i en Lite – version

Samsung Galaxy Note 6 kan komma i en Lite – version

Ryken har börjat komma in gällande Samsungs nästa Note, som förmodas bli kallad för Galaxy Note 6. Enligt rykten så kommer Galaxy Note 6 bland annat ha en 5,8 tums skärm med Quad HD – upplösning.

Samsung har hittills bara släppt en Note – modell per år. Men detta kan komma att förändras för år 2016, detta då ett nytt rykte säger att Samsung kommer att satsa på en billigare variant av Note 6 med ungefär samma specifikationer. Lite – versionen förmodas få samma 5,8 tums skärm, fast istället för Quad HD – upplösning så kommer den att få den lägre upplösningen Full HD istället.

Det ryktas om att Samsung Galaxy Note 6 kommer att få 6 GB RAM. Enligt senaste ryktet så kommer den också få Qualcomms 823 – chipset (processorn har inte presenteras ännu). Medan det då sägs att Lite – versionen kommer få en Snapdragon 820 – processor med 4 GB RAM istället.

Om ryktet visar sig stämma så tror vi att Galaxy Note 6 detta år kommer att hitta till Sverige.

Bilden är lånad av phonearena.com 

 Källa

Lämna ett svar