Hem Ny bild på kommande Xperia C5 Ultra

Ny bild på kommande Xperia C5 Ultra

För några veckor sedan så fick vi en första bild på kommande Xperia C5 Ultra som visade en liten del av enhetens framsida. Nu har det kommit ut en bild som visar baksidan av enheten, och den ställer sig inte från mängden Xperia telefoner. Detta eftersom att C5 Ultra ser ut att få en baksida som är gjord i glas, precis som tidigare telefoner från Sony. C5 Ultra ser ut att få en USB Type – C kontakt med ett tillhörande 3,5 mm uttag för att sätta i hörlurarna.
Telefonen ser också ut att bli IP68 – klassad eftersom att den ser ut att ha den numera klassiska luckan för SIM-kortet samt minneskortet.

Utöver att designen på telefonen visades upp så kom det även vilka specifikationer som Xperia C5 Ultra kan tänkas att få. Som vi skrev i ett tidigare inlägg om C5 Ultra så kommer den med allra största sannolikhet att ha en främre 16 MP – kamera samt en bakre 21 MP – kamera, något som detta rykte också påstår att den kommer att ha.

Men utöver detta så säger ryktet att telefonen kommer att ha en 6 tum stor skärm med Full HD – upplösning, en MediaTek MT6755  ( 8x 1,9 GHz ) med 2 GB RAM, 16 GB inbyggt minne med minneskortsplats samt Android 6.0 från start.

Eftersom att föregångaren Xperia C5 Ultra inte släpptes i Sverige, så tror vi inte heller att C6 Ultra kommer att göra det, men vi hoppas vi har fel och att den släpps här.

Bilden är lånad av phonearena.com 

Källa 

Lämna ett svar