Fler bilder på Samsung Galaxy C5, visar baksidan och framsidan

För några dagar sedan så fick vi se bilder på den kommande Galaxy C5, dock så visade bilden bara enhetens baksida, men inte framsida.
Nu har det läckt ut bilder på telefonen, som visar både framsidan och baksidan av enheten. Precis som tidigare bilder visat så kommer enheten att ha en konstruktion i aluminium. Detta tillsammans   med en kamera som har dubbla LED – blixtar. Vad vi också kan se så kommer enheten att finnas i färgvalet guld.

Om vi istället tar en titt på framsidan så är den i typisk Samsung – anda med en glasskiva som täcker hela fronten på mobilen. Detta tillsammans med rundade kanter och en fysisk hemknapp. Vi tycker att C5 påminner en hel del om Galaxy S6 av bilderna att döma.

Inget datum är utsatt för när telefonen ska presenteras, men det sker antagligen inom de kommande veckorna eftersom att det kommer ut väldigt mycket bilder på telefonen.

Källa

Bilden är lånad av GSMArena.com 

Senaste inläggen

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: