Bilder på Samsung Galaxy S7 Active (rykte)

När Samsung lanserade Galaxy S6 Active så var det många som blev besvikna eftersom att telefonen inte kom till Sverige.

Nu har de första ryktesbilderna på Galaxy S7 Active kommit ut, och vad vi kan se så påminner telefonen på bilden mycket om tidigare Active – modeller. Detta med en mer robust konstruktion gjord i gummi – material, som ska göra mobilen mera stöttålig.

På framsidan sitter två fysiska knappar, en tillbaka knapp och en multitask knapp. Hemknappen ser ut att bli passiv, och sitta i mitten av de två fysiska knapparna. Vi tror att Galaxy S7 Active kommer att ha en fingeravtrycksläsare. Övriga specifikationer ska vara identiska med vanliga Galaxy S7.

Men en av de största frågorna är, vad kommer bli skillnaden på Galaxy S7 och S7 Active gällande tåligheten? Vi tror att S7 Active kommer ha samma IP – certifiering som vanliga S7, men att S7 Active blir mer stöttålig.
Det är dock oklart när telefonen kan tänkas att presenteras.

Källa

Bilderna är lånade av GSMArena.com   

Lämna ett svar