Posted in: Uncategorized

Är det här OnePlus 3? (rykte)

Vi har tidigare hört ett antal rykten gällande OnePlus kommande flaggskepp OnePlus 3, men det har varit väldigt fattigt med rykten om enheten.
Nu träder en källa fram som både påstås ha fått  bilder samt även specifikationer för enheten.
Om vi börjar med designen på enheten, så påminner den en hel del om föregångaren OnePlus 2 tycker vi. Detta med sin ovala hemknapp, som även denna gång ser ut att agera fingeravtrycksläsare. Det ser dock ut som att enheten kan vara något mer rundad i hörnen, men detta är svårt att bedöma då det sitter ett skal på enheten.
Baksidan ser dock ut att vara en annan historia från sina föregångare. Detta då OnePlus 3 ser ut att fått en baksida i aluminium, att jämföra med det sandstone – material som både OnePlus 2 samt 1. Om detta är fallet så skulle det innebära att OnePlus slopar sina utbytbara baksidor, vilket skulle vara väldigt trist i vår mening.
Om vi går vidare till specifikationerna för enheten så sägs den få en 5,5″ skärm med Full HD-upplösning, ett Snapdragon 820 – chipp (4x 2,2 GHz) med antingen 4 eller 6 GB RAM beroende på modell, där 16 GB motsvarar 4 GB RAM samt 6 GB motsvarar 64 GB inbyggt minne samt Android 6.0 från start.
OnePlus 3 sägs ha fått en bakre 16 MP – kamera samt en främre 8 MP – kamera.
Något som förvånar oss, om ryktet stämmer det vill säga, är om OnePlus står kvar vid Full HD – upplösning, när det blir allt vanligare med Quad HD – upplösning, men vi tror att OnePlus väljer att göra så för att hålla nere kostnaden för telefonen.
OnePlus har ännu inte skickat ut något spikat datum när man förväntas presentera telefonen.

Bilderna är lånade av phonearena.com

Lämna ett svar

Back to Top