Såhär kan nästa Apple penna komma att bli (rykte)

Apple introducerade i och med iPad Pro en penna som man kunde köpa som tillval. Pennan var främst tänkt för att måla på plattan med, men kunde användas i hela iPad Pro`s gränssnitt. Två stora nackdelar har den nuvarande pennan dock, då priset är alldeles för högt för en penna ( runt 1000 SEK ) samt att den bara har en typ av udd, så att man inte får den precision man kanske vill ha i alla lägen.

I de senaste uppgifterna så nämns det att i nästa Apple penna så kommer man kunna byta ut tippen på pennan längst ut, så att man ska kunna sätta dit en tjock tipp om man vill det, eller en väldigt smal tipp, det som passar en helt enkelt!

Det nämns ingenting om vad nästa penna kommer att kosta, men om vi känner Apple rätt så har de satt samma pris på den kommande pennan, men vi önskar att priset är något lägre.

Bilden är lånad av 9to5mac.com

Källa
 

Senaste inläggen

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: