Hem Lenova lanserar ZUK Z1 med aggressivt pris

Lenova lanserar ZUK Z1 med aggressivt pris

Lenovo har under dagen lanserat mellanklassmobilen ZUK Z1, som ska erbjuda mycket hårdvara för pengarna.

ZUK Z1 erbjuder en 5,5″ skärm med Full HD – upplösning, panelen är av typen LCD. Vidare så erbjuder den det gamla Snapdragon 801 chipet från Qualcomm med 3 GB RAM, 64 GB inbyggt minne, stöd för dubbla SIM – kort, fingeravtrycksläsare, Android 6.0 från start med Cyanogen OS 12.1 på toppen, telefonen har även en USB Type – C kontakt med stöd för snabbladdning.

Den bakre kameran är på 13 megapixlar och kameran på framsidan är på 8 megapixlar. 

Framsidan skyddas av något slags Gorillaglas, dock är det oklart vilket Gorillaglas det är som skyddar skärmen. Runt telefonen löper en metallram. Däremot så är det oklart vad för material som baksidan består av, men av bilden att döma så är det något greppvänligt gummi – material som baksidan består av.

Enhetens pris blir motsvarande 1650 svenska kronor när den landar i Indien och på webbsidan Amazon 19e maj.

Bilden är lånad av GSMArena.com

   Källa

Lämna ett svar