Hem Ny läcka visar hela framsidan av OnePlus 3 (rykte)

Ny läcka visar hela framsidan av OnePlus 3 (rykte)

Under de senaste dagarna har vi fått se ett antal bilder på hur OnePlus 3 kan tänkas att komma och se ut. Senaste för några dagar sedan så fångades en bild där enhetens framsida visades, dock så var mobilen täckt med ett skal på bilden, så det blev svårt att få en uppfattning i hur framsidan egentligen ser ut.

Nu har en ny bild läckt ut på telefonens framsida, och denna gång utan något skal på mobilen. Av att döma på bilden så kommer OnePlus 3 att ha en icke fysisk knapp precis under skärmen som ska agera hemknapp och fingeravtrycksläsare. Dessutom ser det ut som att telefonen kommer få 2,5 D glas tillsamans med en kraftigt rundad konstruktion.

Bilden är lånad av phonedog.com

Källa

Lämna ett svar