ZTE hypar inför Axon 2 – jämför tjocklek mot iPhone 6S samt Huawei P9

Enligt många olika sidor så ska ZTE ha en ny telefon på gång, och detta har sagt ett tag nu. Under gårdagen gick ZTE ut med en officiell bild på telefonen, som på bilden är staplad mellan en Apple iPhone 6S samt en Huawei P9.

Det är oklart varför ZTE valt att göra teaserbilden på just detta vis, men antagligen är det för att visa att Axon 2 kommer att vara riktigt tunn, men även väldigt stilig i sitt yttre.

Utöver detta så har det även kommit in rykten, inte från ZTE själva då utan från olika ryktessidor. Enligt dessa sidor så kommer telefonen att få en 5,5 tums skärm med Quad HD – upplösning, Snapdragon 820 med 4 GB RAM, 64 GB inbyggt minne, en bakre 16 MP – kamera, en främre 8 MP – kamera, fingeravtrycksläsare samt Android 6.0 från start.

Bilden är lånad av GSMArena.com

 Källa

Annons