Apple kan utrusta iPhone 7 & 7 Plus med två olika kameror (rykte)

Vi har vid ett flertal tillfällen fått höra att nästa iPhone kommer ha dubbla kameror på baksidan. Det har dock verkat som att både iPhone 7 samt plusmodellen av telefonen skulle få funktionen.

Det så verkar inte fallet vara så, iallafall enligt ett nytt rykte som påstår att endast plus – modellen kommer att få de dubbla kamera-linserna på baksidan, medan den vanliga iPhone 7 i sådana fall skulle få en vanlig enkel kamera på baksidan med 12 megapixlar.

Sedan Apple lanserade iPhone 6 och 6 Plus så har Plus – modellen varit utrustad med OIS, något Apple valt att prioritera bort även i den mindre 6S mot 6S Plus. Skillnaden kan alltså bli allt större om Apple väljer att utrusta 7 Plus med dubbla kameror men inte gör densamma med iPhone 7.

Om detta rykte stämmer så tycker vi inte att Apple gör ett klokt beslut, eftersom att det är fler som köper ”standardmodellerna” mot ”plusmodellerna”, och därav tas också mycket mer foton med ”standardmodellen”.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa

Lämna ett svar