Hem Samsung patenterar smartklocka med projektor

Samsung patenterar smartklocka med projektor

Samsung var en av de största tillverkarna som tog smartklockor på allvar då man introducerade sin första Galaxy Gear hösten 2013 tillsammans med mobilen Galaxy Note 3.
Sedan dess har man lanserat många olika varianter av smartklockor. Den mest minnesvärda för vår del var Gear S som hade stöd för ett eget SIM – kort, där Samsung verkligen tog ut svängarna från mängden smarta klockor.

Det ser nu ut som att Samsung kan ta ut svängarna åter igen, då man tagit patent på en smartklocka med projektorfunktion. Det går till så att man ska kunna spegla upp innehållet från klockan på en vägg eller direkt på handen. Det ska alltså bli klockans system som ska gå att spegla upp, vilket kan vara smidigt om man vill visa någon idé eller liknande för någon.

För att Samsung tagit patentet betyder det inte att en lansering av en klocka med projektor är nära, utan det kan dröja flera år.

Bilden är lånad av phonearena.com

Källa

Lämna ett svar