Posted in: Uncategorized

Bilder på Motorola Moto G4 Plus läcker ut på nätet

Precis före presentationen av Motorolas två telefoner Moto G4 samt G4 Plus, så ser det ut som att bilder läckt ut på den större enheten av då två, då både bilder på telefonen och tillhörande box visas.

Bilden på framsidan av enheten visar att Moto G4 Plus kommer att bli en rejäl pjäs, baserat på att den ser väldigt stor i personens hand. Vi tror dock att telefonen kommer ligga väldigt bra i handen, då den ser ut att få kraftigt rundade hörn. Som det tidigare ryktas om, så ser det ut som att det kommer sitta en icke – fysisk hemknapp som också ska agera fingeravtrycksläsare.

Baksidan på G4 Plus ser ut att bli i något slags gummiaktigt material, och dessa material brukar vanligtvis sitta väldigt bra i handen. Vidare så ser vi ut att finna en enkel kamera med en enkel LED – blixt.

Vidare så står det på framsidan av G4 Plus att enheten ska få en 5,5 tums skärm med Full HD – upplösning, en octa-core processor, 32 GB inbyggt minne (förhoppningsvis med plats för minneskort), fingeravtrycksläsare, en bakre 16 MP – kamera samt en främre 5 MP – kamera. Android 6.0 ska också finnas från start.

Moto G4 presenteras senare idag!

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa     

Back to Top