Hem Xiaomi lanserar telefon med böjd skärm 2017 (rykte)

Xiaomi lanserar telefon med böjd skärm 2017 (rykte)

För ett antal veckor sedan skrev vi ett inlägg som handlade om att Huawei och Xiaomi förhoppningsvis lanserar telefoner med Edge – skärmar under en snar framtid.

Under gårdagen kom det föra ryktet in, som handlade om att man tror att Xiaomi kommer presentera en telefon med böjd 5,7 tums skärm under 2017. Panelen sägs även vara av OLED – typ, OLED, som ingen telefon har idag, utan hittills är det bara TV – apparater som kan stoltsera med tekniken.

Vidare så sägs telefonen få en Snapdragon 823 – processor med 6 GB RAM, vilket låter imponerande på pappret just nu, men detta kan komma att ha förändras under 2017. Vidare så sägs den få en konstruktion i aluminium, en dubbel 12 MP – kamera på baksidan samt Android N från start.

Det är fortfarande lång tid tills Xiaomi förväntas presentera telefonen, så specifikationerna kan komma att förändras med tiden.

Bilden är lånad av gizmochina.com

Källa 

Lämna ett svar