dark

Lenovo presenterar Moto G4 Play

Lenovo presenterade Moto G4 och G4 Plus på ett event under gårdagen. En telefon som också presenterades var G4 Play, men eftersom att Lenovo var så exalterade över G4 och framförallt G4 Plus så hamnade G4 Play i skuggan av enheterna.
Nu har vi hur som helst hittat all information som går att hitta om G4 Play i dagsläget.

Telefonen erbjuder en 5 tums skärm med HD – upplösning (1280 x 720 pixlar), en Snapdragon 410 – processor med 2 GB RAM, ett 2800 mAh – batteri, en bakre 8 MP – kamera med f.2.2 samt en främre kamera på 5 megapixlar med samma bländaravtal som den bakre kameran.

Moto G4 Play kör Android 6.0.1 från start, men versionen av Android som är i G4 Play är knappt modifierad mot “Vanilla” Android, den är bara modifierad med några enstaka Lenovo – appar. Vi ser detta som något postivt, eftersom att G4 Play utrustats med en mellanklass – processor. Men telefonen kan förhoppningsvis prestera väldigt bra tack vore sin rena Androidversion.

Bilden är lånad av phonearena.com

Källa