Hem Är det här Samsung Galaxy S7 Active?

Är det här Samsung Galaxy S7 Active?

Vi fick för en tid tillbaka sedan se en bild på vad som påstods vara Samsung Galaxy S7 Active. Telefonen på bilden tycker vi dock såg ut som tidigare Active – modeller från Samsung, då i princip varenda Active – modell från företaget sett väldigt lika ut med detaljer i skillnad. Så telefonen på bilden skulle enligt oss kunna vara en S6 Active fast med en påklistrad S7 Active lapp.

Nu har en ny bild på S7 Active dykt upp om man ska tro ryktet. Telefonen på bilden ser ut att tillhöra Samsungs Active – mobiler då den har den typiskt rektangulära formen. Av bilden att döma så kommer telefonen att släppas i färgvalet guld, något vi inte tycker ser särskilt snyggt ut av bilden att döma. Det ser även ut som att Samsung till sist kommer att intrigera en fingeravtrycksläsare i enheten.

Bilden är lånad av phonearena.com

Källa

 

Lämna ett svar