Posted in: Uncategorized

Samsung Galaxy J3 dyker upp hos TENAA – sägs presenteras 2017

Under gårdagen så presenterade Samsung Galaxy J7 samt J5, två telefoner i mellansegmentet. Vi förväntade oss också en mindre Samsung J1, men så blev inte fallet, och kommer icke att bli som det ser ut.

Det ser nämligen ut som att telefonen blivit avslöjad av den kinesiska sidan, ett år i förväg. Då telefonen kommer presenteras under 2017.

Specifikationer som nämns är en 5,1 tums skärm med 1280 x 720 i upplösning med en panel av typen SUPER AMOLED. Vidare sägs telefonen få en quad-core processor med gigahertz:en 1,2 GHz, 2 GB RAM, 16 GB inbyggt minne med minneskort, en bakre 8 MP- kamera samt en främre 5 MP- kamera.

Det sägs även att telefonen kommer komma förinstallerad med urgamla Android 5.1 Lollipop, en mycket gammal Androidversion om detta nu är fallet.

Bilderna är lånade av GSMArena.com

 

Källa

Lämna ett svar

Back to Top