Posted in: Uncategorized

Två nya Xiaomi enheter dyker upp på TENAA

Nu har det hänt igen, denna gång är det Xiaomi´s tur att stå i centrum hos TENAA eftersom att specifikationerna för Redmi Note 3 samt Redmi 3 ser ut att blivit avslöjade i förtid.

Om vi börjar med den största av de två enheterna Redmi Note 3 så ser den ut att få en 5,5 tums skärm med Full HD- upplösning, en 10- kärnig processor (1,8GHz) med 2 GB RAM, en fingeravtrycksläsare, 16 GB inbyggt minne med plats för minneskort, ett 4000 mAh – batteri, en bakre 16 MP- kamera, en främre 5 MP- kamera. Telefonen sägs också komma med Android 6.0 förinstallerat.

Om vi istället kollar på Redmi 3 så sägs den få en något mindre skärm på 5 tum med 720p upplösning (1280 x 720 pixlar), en octa-core processor (1,4 GHz) med 2 GB RAM, fingeravtrycksläsare samt Android 6.0 förinstallerat. Den bakre kameran sägs istället ligga på 13 megapixlar, men den främre kameran ska vara densamma på 8 megapixlar.

Båda telefoner sägs komma i färgvalen guld eller silver.

 Källa

Bilderna är lånade av GSMArena.com

Lämna ett svar

Back to Top