Hem Två nya Huawei telefoner dyker upp på TENAA

Två nya Huawei telefoner dyker upp på TENAA

Det dök under gårdagen upp två nya telefoner från Huawei på den kinesiska sidan TENAA. Telefonera kallas för Honor 5A samt Honor 5A Plus. På specifikationsbladen ser det ut att bli två budgettelefoner.

Om vi börjar med din minsta av de två, Honor 5A, så sägs den få en 5 tum stor skärm med HD- upplösning (1280 x 720 pixlar), en fyrkärnig processor (1,3 GHz) med 2 GB RAM, ett 2200 mAh batteri, 16 GB inbyggt minne med minneskortsplats, 4G- uppkoppling samt Android 6.0.1 från början.

Den bakre kameran är på 13 megapixlar, medan den främre istället har den låga upplösningen på 2 megapixlar.

Om vi istället kollar på den större Honor 5A Plus så har den en 5,5 tum skärm med HD- upplösning (720 x 1280 pixlar), en någon kraftfullare octa-core processor på 1,8 GHz) med 2 GB RAM, ett 3000 mAh batteri, 16 GB inbyggt minne med minneskortsplats och Android 6.0.1 från start.

Enheten har samma 13 MP – kamera som Honor 5A, men har en något kraftfullare 8 MP – kamera på framsidan.

Bilden är lånad av GSMArena.com

 Källa
 

Lämna ett svar