Hem Bilder och specifikationer på Asus Zenfone 3 – serien strax före tillkännagivandet

Bilder och specifikationer på Asus Zenfone 3 – serien strax före tillkännagivandet

Asus håller under dagen ett event där man ska presentera mobilerna ZenFone 3, ZenFone 3 Deluxe samt Zenfone 3 Ultra.

ZenFone 3 Ultra ser ut att få en Snapdragon 652 processor med tillhörande 4 GB RAM. Den sägs få en bakre kamera på 23 megapixlar, en fingeravtrycksläsare samt ett batteri på 4600 mAh. Varken skärmstorlek eller upplösning på skärmen nämns.  Telefonen ser ut att få Android 6.0.1 från start.

Om vi går vidare till ZenFone 3 så ser det ut som att denna enhet kommer få en 5,5 tums Full HD – upplösning, ett 3000 mAh batteri, en Snapdragon 625 processor med 3 GB RAM med Android 6.0.1 förinstallerat med en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan. Den bakre kameran sägs få upplösningen 16 megapixlar, medan den främre kameran sägs få upplösningen 8 megapixlar.

Om vi istället kollar på den tredje medlemmen, ZenFone 3 Deluxe, så ser det ut som att telefonen får en 5,7 tums skärm med ännu okänd upplösning, en Snapdragon 820 – processor med hela 6 GB RAM, en fingeravtrycksläsare på baksidan samt Android 6.0.1 förinstallerat. Telefonen sägs få en bakre 23 MP kamera.

Vi får se om alla dessa rykten och bilder stämmer senare under dagen.

  

Bilderna är lånade av GSMArena.com

Källa

Lämna ett svar